AT-3
banner02
AT-1
ANTMED Contrast media injector

produk

Diajar Langkung >>

tentang Kami

ANTMED Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory--Antmed 1ML syringe manufacture
Antmed 1ML Consumable syringe warehouse factory

naon urang ngalakukeun

ANTMED mangrupikeun pamimpin pasar domestik di séktor industri High Pressure Syringe sareng Disposable Pressure Transducer. Kami nyayogikeun solusi hiji-stop panyuntik média kontras CT, MRI sareng DSA, bahan konsumsi sareng kateter tekanan IV. Produk kami dijual di langkung ti 100 nagara sareng daérah sapertos Amérika, Éropa, Asia, Oséania, sareng Afrika.

langkung >>

wartos

1ML Luer Lock syringe with needle

Industri Alat Médis Outlook Y2021- Y2025

Industri alat médis Cina parantos janten séktor anu gancang sareng ayeuna peringkat salaku pasar Podomoro kadua di dunya. Alesan pikeun tumuh gancang sabab kanaékan pengeluaran kaséhatan dina alat médis, farmasi, rumah sakit sareng asuransi kasihatan. Gigireun ...

Industri Alat Médis Outlook Y2021- Y2025

Industri alat médis Cina parantos kantos janten séktor anu gancang sareng ayeuna peringkat salaku pasar Podomoro anu kadua di dunya. Alesan pikeun tumuh gancang sabab kanaékan pengeluaran kaséhatan dina alat médis, farmasi, rumah sakit sareng asuransi kasihatan. Gigireun ...
langkung >>

Bédana antara jarum suntik luer-lock sareng jarum suntik luer-slip

Jarum suntik Luer-lock seueur dianggo di nagara-nagara kulon. Di kaseueuran nagara berkembang, jarum suntik luer-slip langkung populér kusabab biaya na murah. Desain loer slip katingalina saderhana pisan - anjeun ngan ukur tiasa nyolok. Tapi ieu sanés perkawis genah, tapi masalah klinis serius anu aya hubunganana sareng ...
langkung >>