AT-3
spanduk02
AT-1
ANTMED Kontras média injector
20210911091858
3
4
2
0220829194342
20220829194332
222

produk

Diajar More >>

tentang Kami

ANTMED Songshan Lake Factory
Pabrik Tasik Songshan
Pabrik Tasik Songshan - Pabrikan jarum suntik 1ML Antmed
Antmed 1ML Consumable pabrik gudang jarum suntik

naon urang ngalakukeun

ANTMED mangrupikeun pamimpin pasar domestik dina séktor industri Syringe Tekanan Tinggi sareng Transduser Tekanan Disposable.Urang nyadiakeun hiji-eureun solusi CT, MRI na DSA kontras média injectors, consumables sarta tekanan IV catheters.Produk kami dijual di langkung ti 100 nagara sareng daérah sapertos Amérika, Eropa, Asia, Oséania, sareng Afrika.

deui >>

warta

1ML Luer Lock jarum suntik kalawan jarum

Antmed High tekenan IV Kateter Bubuka

Kateter IV ditutup tekanan tinggi AAntmed nyaéta katéter IV 350 PSI anu dirarancang khusus pikeun tomografi komputasi (CT), suntikan média kontras MR.Hal ieu sacara klinis kabuktian paling aman pikeun suntikan média kontras anu nganggo injector kakuatan kalayan tekanan maksimal 350psi.Antmed tekanan tinggi ditutup IV ucing...

Antmed High tekenan IV Kateter Bubuka

Antmed tekanan tinggi ditutup IV catheter mangrupakeun 350 PSI IV catheter dirancang husus pikeun computed tomography (CT), MR suntik média kontras.Hal ieu sacara klinis kabuktian paling aman pikeun suntikan média kontras anu nganggo injector kakuatan kalayan tekanan maksimal 350psi.Antmed tekanan tinggi ditutup IV ucing...
deui >>

Solusi Pangiriman Kontras Hiji-eureun Antmed

Kusabab 2000, Antmed nyayogikeun sajumlah lengkep bahan-bahan pencitraan médis pikeun nyuntik média kontras utama.Tujuanana kami nyaéta ngantepkeun diagnostik pencitraan médis anu mahal pikeun rumah sakit sareng pasien.Dina dua dekade, jarum suntik tekanan tinggi kami pikeun CT (Computed Tomography), MRI (Magnetic Reson...
deui >>

Ninggalkeun Pesen anjeun: