Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Shenzhen Antmed Co., Ltd. ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa alat médis anu maju sacara téknologi, anu produk ngalangkungan gambar médis, kardiovaskular sareng periferal bedah minimal invasif, anesthesia, perawatan intensif sareng departemén sanés.

ANTMED mangrupikeun pamimpin pasar domestik dina séktor tekanan tinggi sareng séktor industri Transduser Tekanan Pakai. Kami nyayogikeun solusi hiji-stop panyuntik média kontras CT, MRI sareng DSA, bahan konsumsi sareng kateter tekanan IV. Produk kami dijual di langkung ti 100 nagara sareng daérah sapertos Amérika, Éropa, Asia, Oséania sareng Afrika.

ANTMED Songshan Lake Factory
Songshan Lake Factory--Antmed 1ML syringe manufacture

Kalayan keukeuh kana prinsip "Kualitas nyaéta Kahirupan", Antmed parantos netepkeun Sistem Manajemen Mutu numutkeun sarat ti EN ISO 13485: 2016, 21 CFR 820 sareng régulasi anu aya hubunganana sareng anggota Multi Device Single Audit Procedure (MDSAP). Perusahaan urang ngagaduhan sertifikasi EN ISO 13485 QMS, Sertifikasi MDSAP sareng jasa sterilisasi Élélién Oksida ISO 11135 pikeun alat médis Sertifikasi; urang ogé kéngingkeun pendaptaran ti USA FDA (510K), Kanada MDL, Brazil ANVISA, Australia TGA, Russia RNZ, Koréa Kidul KFDA sareng nagara-nagara sanés. Antmed parantos dilélér gelar kiridit kualitas-kelas taunan produsen alat médis di propinsi Guangdong salami genep taun berturut-turut.

ANTMED mangrupikeun Perusahaan Hi-Tech Nasional anu gaduh kamampuan anu kuat dina pamekaran produk, manufaktur kapang, produksi skala ageung, jaringan penjualan domestik sareng internasional anu éfisién, sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa nilai-tambah. Kami bangga kana préstasi urang sareng narékahan pikeun masihan kontribusi anu positip kana réformasi médis Cina sareng globalisasi industri manufaktur pertengahan-ka-luhur Cina Tujuan jangka pondok ANTMED nyaéta janten pamimpin dina industri pencitraan kontras global, sareng visi jangka panjang nyaéta janten perusahaan anu dimangfaatkeun sacara global dina industri alat médis.

company imgb
company imga
company imgd
Songshan Lake Factory

Budaya Perusahaan

Visi urang

Janten perusahaan anu dimangfaatkeun sacara global dina industri alat médis.

Misi urang

Fokus kana inovasi produk canggih dina kasehatan.

Nilai

Janten bisnis étika & tanggung jawab anu bakal ngahargaan karyawan urang sareng tumuh sareng mitra kami.

Kawijakan Kualitas

Ngadegkeun QMS customer-centric pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur.

company img3
company img4
安特展会--正稿曲线
Chemical Laboratory