Taros Kami

Alamat

18 Jinhui Ave., Pingshan New District, Shenzhen, 518122, Cina

Telepon

Jualan: +86 0755-86060992

Sokongan: +86 0755-86060989

Jam

Senén-Jumaah: 8 enjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami