Sejarah

  • Shenzhen Ant Hi-Tech Industrial Co., Ltd. ayeuna mangrupikeun perusahaan saham terbatas terbatas dina nami anyar Shenzhen Antmed Co., Ltd.
  • Penghasilan taunan Perusahaan ngahontal RMB300.0 juta.
  • Perusahaan parantos nyiapkeun pangwangunan, pamekaran sareng fasilitas produksi na anu aya di Pingshan New District, Shenzhen.
  • Perusahaan nampi Sértipikat Perusahaan High-tech Nasional anu énggal.
  • Penghasilan taunan Perusahaan ngahontal RMB200.0 juta.
  • Perusahaan nampi sertipikat pendaptaran pikeun ngaluncurkeun sistem implan gigi na di Cina.
  • Mérek dagang "@ntmed" Perusahaan dilélérkeun Sértipikat mérek Terkenal di Guangdong anu dikaluarkeun ku Panitia Tinjauan Mérek Dagang Terkenal Provinsi Guangdong.
  • Perusahaan kéngingkeun Sértipikat FDA510 (k) dikaluarkeun ku FDA pikeun tabung penghubung tekanan na.
  • Perusahaan nampi Sértipikat Perusahaan High-tech Nasional anu énggal.
  • Perusahaan nampi ijin pendaptaran pikeun tabung penghubung tekanan na kanggo diluncurkeun di Kanada.
  • Perusahaan nampi idin pendaptaran pikeun jarum suntik tekanan tinggi CMPI na pikeun diluncurkeun di Kanada.
  • Penghasilan taunan Perusahaan ngahontal RMB100.0 juta.
  • Perusahaan kéngingkeun Sértipikat FDA510 (k) dikaluarkeun ku FDA pikeun alat inflasi na sareng pakét inflasi parangkat inflasi.
  • Perusahaan nampi Sértipikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.
  • Parusahaan kéngingkeun Sértipikat FDA510 (k) dikaluarkeun ku FDA pikeun transduser tekanan anu tiasa dialungkeun.
  • Perusahaan nampi sertipikat pendaptaran pikeun ngaluncurkeun transduser tekanan disposable na di Cina.
  • Parusahaan kéngingkeun Sertipikat FDA510 (k) anu dikaluarkeun ku FDA pikeun jarum suntik angiographic CMPI na.
  • Perusahaan kéngingkeun Sértipikat Perusahaan Tinggi-tech Shenzhen.
  • Perusahaan nampi sertipikat sistem manajemen mutu standar ISO sareng sertipikat EC kanggo produksi, penjualan sareng distribusi jarum suntik tekanan tinggi, tabung penghubung tekanan sareng transduser tekanan darah invasif.
  • Perusahaan nampi sertipikat pendaptaran pikeun ngaluncurkeun CMPI na di Cina.
  • Perusahaan nampi sertipikat pendaptaran pikeun ngaluncurkeun jarum suntik tekanan tinggi CMPI sareng tabung penghubung tekanan di Cina.
  • Shenzhen Ant Hi-Tech anu miheulaan Company, didaptarkeun.