Warta

  • Antmed 21st Anniversary

    Ulang taun ka-21 Antmed

    20 Juli 2021 mangrupikeun peringatan 21st Antmed. Kami bungah yén kami parantos ngaléngkah ka panggung anu anyar kalayan kateguhan sareng kerja keras. Saatos 21 taun hujan sareng hérang, urang parantos ngala buah anu beunghar. Kami komitmen pikeun ngawangun mérek nasional anu nyebar dina radiografi tekanan tinggi syri ...
    Maca deui
  • Antmed Donates One Million to Henan Catastrophic Flood Resonctruction Work

    Antmed Sumbangan Sajuta Kanggo Henan Bencana Ngadamel Bina Karya

    Ti 2021 17 Juli dugi ka 21st, Propinsi Henan ngalaman hujan anu beurat sacara historis. Éta curah hujan anu paling beurat ti saprak 1961. Éta parantos lumangsung di sadaya kota di propinsi Henan sareng hujanna beurat pisan di beulah kalér sareng tengah. Rata-rata présipitasi maksimum di Zhengzhou nyaéta 461 ....
    Maca deui
  • Antmed is accelarating Covid-19 vaccination effort

    Antmed mangrupikeun upaya vaksinasi Covid-19

    Dugi ka 28 April, 2021, 31 propinsi (daérah otonom sareng daérah kotamadya langsung di handapeun Pamaréntah Pusat) sareng Xinjiang Production and Corps Konstruksi parantos ngalaporkeun yén total 24.3905,000 dosis vaksin COVID-19 parantos dikaluarkeun. Bales ...
    Maca deui
  • Antmed 1ml/3ml/5ml Luer-Lock COVID-19 Vaccine Syringes

    Antmed 1ml / 3ml / 5ml Luer-Lock COVID-19 Jarum suntik Vaksin

    Naha anjeun ngagaduhan kabutuhan jarum suntik Vaksin COVID-19? Atanapi anjeun kedah nyayogikeun jumlah anu seueur pikeun nagara / daérah? Antmed, mérek jarum suntik tekanan tinggi anu ngarah di Cina, nganteurkeun kualitas luhur dunya sareng dipercaya 1ml / 3ml / 5ml Luer-Lock tip ...
    Maca deui
  • Antmed and Medica Trade Fair

    Pameran Perdagangan Antmed sareng Medica

    Medica Trade Fair mangrupikeun pameran médis anu kawéntar sareng nomer hiji pikeun pasokan médis. Éta diakuan salaku rumah sakit panggedéna sareng paméran peralatan médis kalayan skala sareng pangaruh anu teu tiasa diganti. Éta mangrupikeun vane industri médis. Unggal taun, langkung ti 3.600 ...
    Maca deui
  • Low Dead Space 1mL Luer-lock Vaccine Syringe Introduction

    Low Dead Space 1mL Luer-lock Vaksin Jarum suntik Perkenalan

    Dina taun 2020, kusabab nyebarna epidemi virus corona anyar, kahirupan normal masarakat parantos kapangaruhan serius. Ampir 7 milyar jalma di dunya kedah divaksinasi ngalawan virus énggal. Sakabéh pasar vaksin ayeuna kirang. Seueur jalma anu henteu tiasa kéngingkeun kovid énggal ...
    Maca deui
  • Antmed 1ML/3ML Low Dead Space Luer-lock Syringe Mass Production

    Antmed 1ML / 3ML Low Dead Space Luer-lock Syringe Production Massa

    Shenzhen Antmed Co., Ltd. ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa alat médis anu maju sacara téknologi. Kami pamimpin pasar domestik dina jarum suntik tekanan tinggi sareng séktor industri transduser tekanan disposable. Kami nyayogikeun solusi mandeg tina ...
    Maca deui
  • Medical Device Industry Outlook Y2021- Y2025

    Industri Alat Médis Outlook Y2021- Y2025

    Industri alat médis Cina parantos janten séktor anu gancang sareng ayeuna janten pasar Podomoro anu kadua di dunya. Alesan pikeun tumuh gancang sabab kanaékan pengeluaran kaséhatan dina alat médis, farmasi, rumah sakit sareng asuransi kasihatan. Gigireun ...
    Maca deui
  • Difference between luer-lock syringe and luer-slip syringe

    Bédana antara jarum suntik luer-lock sareng jarum suntik luer-slip

    Jarum suntik Luer-lock seueur dianggo di nagara-nagara kulon. Di kaseueuran nagara berkembang, jarum suntik luer-slip langkung populér kusabab biaya na murah. Desain loer slip katingalina saderhana pisan - anjeun ngan ukur tiasa nyisipkeun. Tapi ieu sanés perkawis genah, tapi masalah klinis anu serius anu aya hubunganana sareng ...
    Maca deui
  • Antmed supplies Covid-19 1ml/3ml Vaccination Syringe

    Persediaan antmed Covid-19 1ml / 3ml Jarum Vaksinasi

    Hot tags: jarum suntik 1ml, jarum suntik 3ml, jarum suntik sekali pakai, persiapan vaksin, pengiriman internasional, vaksinasi Kanada, jarum sareng jarum suntik, pesenan pandemi ANTMED, salaku pabrikan jarum suntik tekanan tinggi Cina, urang ngartos tanggung jawab anu kami bawa salaku salah sahiji panyadia konci abdi...
    Maca deui
  • Contrast Media Injector Market 2021 Forecast

    Kontras Media Suntik Pasar 2021 Ramalan

    Kontras Media Injector Market 2021 Ramalan Pasar global pikeun kontras panyuntik kakuatan média disetél janten ningkat tina $ 945 juta dina 2016 janten ampir $ 2.0 milyar taun 2024, numutkeun ka perusahaan panalungtikan sareng konsultan McKesson. Ieu ngagambarkeun tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) tina 12 persén. Anu ...
    Maca deui
  • 2020 Chinese Volume-based Procurement Policy Analysis

    Analisis Kawijakan Pengadaan Berbasis Jilid Cina 2020

    Analisis Kawijakan Pengadaan Berbasis Jilid Cina Pamaréntah Cina ngaluncurkeun program médis luhur-tungtung médis sareng pengadaan obat program taun kamari sareng ngembangna taun ayeuna. Ieu usaha ningkatkeun kakuatan negosiasi harga pamaréntah ti pabrik obat sareng alat médis, ngabantosan ...
    Maca deui