Bédana antara jarum suntik luer-lock sareng jarum suntik luer-slip

Jarum suntik Luer-lock seueur dianggo di nagara-nagara kulon. Di kaseueuran nagara berkembang, jarum suntik luer-slip langkung populér kusabab biaya na murah.

Desain slip luer katingali saderhana pisan - anjeun ngan ukur tiasa nyisipkeun éta. Tapi ieu sanés ngeunaan genah, tapi masalah klinis anu serius anu patali sareng naha pasién tiasa disayogikeun dosis anu leres sareng infus ubar anu tetep stabil. Ieu ogé mangaruhan perlakuan akhir pasién.

Sanaos jarum suntik luer-lock peryogi léngkah tambahan pikeun perawat pikeun ngaco éta sateuacan dianggo, éta mastikeun sambungan teguh sareng kaamanan pikeun ahli médis boh pasién. Naha éta nyambungkeun kana konektor infus anu teu kedah teu kedah atanapi pipa anu sanés, sambunganna moal gampang diputus dina kaayaan anu sanés. Éta mastikeun prosés pangobatan sadayana lancar! Éta hasil nyingkahan kamungkinan dosis obat anu teu akurat, percikan narkoba, sareng embolisme hawa.

Dina skenario aplikasi klinis ieu, jarum suntik luer-lock disarankeun pisan:

1 Nalika ngonpigurasikeun ubar toksik, departemen intervensi nyuntik ubar kentel (sapertos lipiodol). Upami jarum suntik teu kahaja dipegatkeun nalika dianggo, ubar toksikna ngahaja ditumpakan.

2 Nalika hemodialisis disambungkeun sareng jarum suntik, éta bakal nyababkeun heparin atanapi aliran getih kaluar tina tabung upami posisi pasiénna robih,;

3 Departemén dimana langkung seueur ubar dikaluarkeun nalika suntikan bolus intravena, sapertos departemen darurat, ICU, jst; aksés intravena anu anyar diadegkeun peryogi sajumlah ageung sareng sababaraha suntikan intravena, sapertos furosemide atanapi nurunkeun tekanan darah. Dosis aslina kawilang leutik. Nalika jarum suntik disambungkeun kana jarum anu cicing sareng konektor infus jarum gratis ngahaja dieunakeun sareng dipegatkeun, dosis obat teu tiasa dijamin

4 Nalika nyambungkeun ka kateter véna sentral, jarum suntik tiasa ngirangan résiko émolisme hawa anu disababkeun ku dipegatkeun

Naon deui, pikeun desain luer-slip, aya kamungkinan pegatkeun sambungan sareng putus nalika prosés narik. Nalika nganggo desain port sekrup, tong ngaco teuing. Upami teu kitu, screw tiasa retak sareng moal gampang dicabut, anu bakal mangaruhan pangaruh konéksi.

Antmed ngahasilkeun Jarum suntik luer-lock 1mL / 3mLsareng mampuh minuhan pesenan ageung. Kami damel sakitar jam sareng ngembangna garis pabrik urang. Sajauh ieu, kami nampi 60 jutaan 1mL pesenan jarum suntik luer-lock sacara global. Mangga kontak kami pikeun kaperluan darurat. Surélék kami nyaéta: info@antmed.com


Waktos Post: Feb-20-2021