Industri Alat Médis Outlook Y2021- Y2025

Industri alat médis Cina parantos kantos janten séktor anu gancang sareng ayeuna peringkat salaku pasar Podomoro anu kadua di dunya. Alesan pikeun tumuh gancang sabab kanaékan pengeluaran kaséhatan dina alat médis, farmasi, rumah sakit sareng asuransi kasihatan. Di sagigireun éta, seueur pamaén domesitic luncat kana pasar sareng pamaén anu dominan gancang ngarobah téknologi anu aya sareng ngabaru produk anyar. 

Kusabab Covid-19, Cina dina jaman pamekaran gancang produk alat médis anu tujuanna pikeun néwak mérek foregin. Dina waktos anu sasarengan, produk énggal sareng téknologi pangobatan énggal teras-terasan diwanohkeun ka pasar anu ngadorong pamekaran gancang industri alat médis, khususna pertumbuhan gancang perusahaan terkemuka di unggal sektor.

Dina taun-taun ayeuna, Cina parantos asup kana jaman pamekaran pamutahiran produk sareng téknologi, sapertos stent biodegradable anu diluncurkeun ku Lepu Medical, pipa IVD anu diluncurkeun ku Antu Biotech sareng Mindray Médis, sareng endoscopy anu diproduksi sareng dijual ku Nanwei Médis. Produk ultrasound warna high-end anu dihasilkeun Mindray Médis sareng Kaili Médis, sareng alat-alat pencitraan ageung tina United Imaging Médis ngagaduhan kamampuan pikeun ngaluyukeun produk-produk tengah sareng kelas tinggi anu diimpor dina bidangna, sahingga ngabentuk kakuatan panengah di inovasi sareng ningkatkeun pakakas médis Cina. .

Di 2019, perusahaan alat médis Cina didaptarkeun ngagaduhan gap pendapatan anu ageung. 20 perusahaan anu didaptarkeun paling luhur anu ngagaduhan pendapatan paling luhur nyaéta Mindray Médis, kalayan pendapatan na ngahontal 16,556 milyar, sareng perusahaan anu nilai paling handap nyaéta Zhende Médis, kalayan pendapatan sakitar 1,865 milyar yuan. Tingkat pertumbuhan pangasilan tina pendapatan Top20 perusahaan didaptarkeun taun ka taun sacara umum dina tingkat anu kawilang luhur. Top 20 perusahaan didaptarkeun dina pendapatan utamina didistribusikeun di Shandong, Guangdong sareng Zhejiang.

Populasi sepuh Cina naék langkung gancang tibatan ampir nagara-nagara sanés di dunya. Kalayan populasi anu gancang sepuh, tingkat penetrasi anu ningkat dina bahan habis pakai anu tiasa dianggo babarengan ngamajukeun pamekaran gancang pasar médis alat pakai.

Kanker sareng panyakit kardiovaskular tingkat naék sareng panerapan pamindaian ditingkatkeun kontras di klinik terus tumuh, anu ningkat dina panggunaan konsumsi radiografi tekanan tinggi. Laju grwoth scanning diperkirakeun ngahontal kana 194 juta dina 2022 dibandingkeun sareng 63 juta dina 2015.

Diagnosis anu akurat peryogi kajelasan gambar anu langkung luhur sareng akurasi téknologi gambar.

Kawijakan anu sanés pikeun alat médis indust ry nyaéta nerangkeun Pasal 35 tina "Peraturan Pengawasan sareng Administrasi Alat Médis". Éta netepkeun yén alat médis anu nganggo tunggal teu kedah dianggo sababaraha kali. Paké médis anu dianggo kedah ditumpes sareng dirékam saluyu sareng peraturan. Larangan pikeun konsumsi anu tiasa dianggo sacara efektif nahan sababaraha rumah sakit tina panggunaan deui radiografi tekanan tinggi pikeun ngahémat biaya. Dina gilirannana ngadorong paménta pikeun konsumsi gambar-gambar tinggi

Dumasar kana tren di luhur, industri alat médis aya dina transformasi anu saé. Tingkat pertumbuhan sanyawa taunan sakitar 28%. Antmed anu ngarahjarum suntik tekanan tinggi Pabrik di Cina sareng urang seueur nanem modal dina prosés P&P. Kami ngarepkeun kontribusi pikeun industri médis Cina sareng ngajaga posisi pamimpin industri urang. 

26d166e5


Waktos Post: Feb-26-2021